Olyan vegyi anyagok, amelyekkel a műgyanták feldolgozhatósága illetve az ebből gyártott termékek fizikai, mechanikai tulajdonságai módosíthatóak. Például növelhető a gyanta nedvesítő képessége, a folyóképessége (viszkozitása), stb.

Összesen 15 találat

Kötésgyorsító adalék
1 product

Kötésgyorsító adalék

View products
Kötéslassító (Inhibítor) adalék
1 product

Kötéslassító (Inhibítor) adalék

View products
Szilikon adalék
5 products

Szilikon adalék

View products

Tixotropizáló Aerosil R202

Hidrofób ipari szilikát vinilészter gyanta töltéséhez.

Tixotropizáló Aerosil 200

Hidrofil ipari szilikát poliészter gyanta és gél töltésére.

Paraffinos sztirol

Sztirolban oldott paraffin. Poliészter gyantába és gélekbe keverve megakadályozza a levegőn kötő felület ragacsosságának kialakulását.

Sztirol monomer

A sztirol monomer a poliészter gyanták és gelcoatok oldószere. A gyantákhoz vagy a gelcoatokhoz adagolva (maximum 8%-ban) csökkenti azok viszkozitását.

Kötésgyorsító CO 1%

Poliészter gyanták térhálósításához használt segédanyag Alacsonyabb hőmérséklet esetén a gyanta típusának megfelelően 1-2 % arányban adagoljuk. Meggyorsítja a térhálósodási folyamatot.

Kötéslassító Additol VXL 5918

Inhibitor, lassítja a gyanta kötési mechanizmusát.

URE-FIL 3

Fehér színû, kerámiai töltõanyag, amely az öntvényeknek kerámia-hatást kölcsönöz.

URE-FIL 5

Legjobb választás akkor, ha faerezetes hatást akarunk elérni.

THI-VEX II

A THI-VEX II speciálisan a Smooth-On Mold MaxTM 10, 20 és 30 (ón-katalizátoros), a Smooth-SilTM 920, 930, 940 és 950 (platina-katalizátoros), és Dragon SkinTM (szintén platina-katalizátoros) szilikonok sûrítéséhez kifejlesztett termék.

URE-FIL 7

Jól keveredik uretán gyantákkal és javítja a mérettartósságot (néhány gyanta zsugorodását csökkenti). Továbbá gyakran adagolják anyagokhoz, hogy azok tûz-biztossá váljanak.

Plat-Cat

A Plat-CatTM szilikongumi-katalizátorral lerövidíthetjük az addíciós kötésû szilikongumik kötési idejét, anélkül, hogy a fizikai tulajdonságai lényegesen romlanának.

FastCat

A FastCatTM szilikongumi-katalizátorral felgyorsíthatjuk a Mold MaxTM 10 szilikongumi megkötését.

Accel T

Gyorsítja a Mold Max 10, 15T, 20, 25T, 40 szilikonokat. Figyelem: A szilikonok élettartama csökken!

Kick-it

A Kickit ® Cure Accelerator adalék, a VytaFlex ®, ReoFlex ® és a PMC ® gumik fazék- és szerszámbontás idejét rövidíti le anélkül, hogy jelentősen befolyásolná a végső fizikai tulajdonságait.

Sil-Poxy

A Sil-Poxy© speciálisan szobahõmérsékleten szilárduló (RTV-) szilikongumik ragasztására kifejlesztett, egykomponensû ragasztó.