A szemipermanens, vagy tartós formaleválasztó olyan réteget képez, amely kémiai kötéssel rögzül a szerszám felületéhez. Szerszámbontáskor nem ragad a termékre, ezért ezt a formaleválasztó réteget csak a termék kivételekor fellépő súrlódás koptatja, így a termék alakjától függően akár 15-50 termék is kivehető, anélkül, hogy a formaleválasztó réteget újra fel kellene hordani.
A szemipermanens formaleválasztók felhordása során szigorúan követni kell a műszaki adatlapban leírtakat. Ha megfelelően hordtuk fel, a formaleválasztás tartósan probléma mentes lesz.

Összesen 6 találat

Axel XTEND CX 525 (4l) – Lemosó folyadék

Dúrva tisztító folyadék, sztirol lerakódás és wax típusú szennyezõdések eltávolítására.

Axel XTEND 19 RSS (4l) formaleválasztó

Szemipermanens formaleválasztó gelcoat nélküli kompozit termékekhez.

Axel XTEND AMS (4l) – Pórustömítő

Pórus tömítõ folyadék kompozit és fém szerszámokhoz. Levegõn száradó, reaktív gyanta oldat, ami térhálósodás után lezárja a porózus felületeket és megfelelõ alapot biztosít a szemipermanens formaleválasztóknak.

Axel XTEND CX 500 (4l) – Lemosó folyadék

Hatékony tisztítószer formaleválasztók, gyanta maradékok eltávolítására, szerszám felületek tisztítására.

Axel XTEND CX200 (4l) – Lemosó folyadék

Agresszív tisztítószer, kifejezetten szemipermanens formaleválasztók és szilikon szennyezõdések lemosására fejlesztették ki. Nem ajánlott waxok lemosására.

Axel XTEND 818+ (4l) formaleválasztó

Szemipermanens formaleválasztó, ami levegõn térhálósodik és egy fél-szilárd réteget képez a szerszám felületén. Több szerszámbontás is lehetséges, anyagátadás nélkül. Fûtött szerszámokhoz is.