Olyan vegyi anyagok (peroxidok), amelyek segítségével a poliészter műgyanta térhálósodási (kötési) folyamatát lehet elindítani. Az adagolás aránya 1% és 3 % között ajánlott. A gyanta műszaki adatlapja minden esetben tartalmazza az ajánlott katalizálási arányt,.

Összesen 4 találat

Normál katalizátor
3 products

Normál katalizátor

View products
Lassú/Nyári katalizátor
1 product

Lassú/Nyári katalizátor

View products

PEROXAN ME 50 LA-3X (lassú)

A PEROXAN ME 50 LA-3X  egy alacsony reaktivítású katalizátor, fõleg telítetlen poliészter és vinilészter gyantákhoz javasolt, magasabb környezeti hőmérséklet esetén. Vinilésztergyanták térhálósításakor megelőzi a gyanta heves reakcióját, a buborék képződést.

PEROXAN A 40 L (gyors)

Reaktív katalizátor poliészter és vinilészter gyantákhoz. Magasabb exoterm hőcsúcs mellett, lefelezi a gyanták kikötési idejét, úgy hogy a gélidő nem rövidül meg. Általában injektáló gyantákhoz ajánlott, infúziós és injektálásos technológiák esetén.

PEROXAN ME 50 LX Red

Általános célú katalizátor (edző, iniciátor), amelyet kobalt gyorsítót tartalmazó, telítetlen poliészter gyanták és gelcoatok térhálósításához ajánlunk, szoba-hőmérsékleten. A katalizátor jelző színt tartalmaz, amely segítségével az adagolás helyessége ellenőrizhető. A gyanta térhálósódása során a jelző szín lebomlik, eltűnik. Kémiai összetétele: metil-etil-keton peroxid, plasztifikálóban oldva.

PEROXAN ME 50 LX

Általános célú katalizátor (edző, iniciátor), amelyet kobalt gyorsítót tartalmazó, telítetlen poliészter gyanták és gelcoatok térhálósításához ajánlunk, szoba-hőmérsékleten. Kémiai összetétele: metil-etil-keton peroxid, plasztifikálóban oldva.