A poliészter ragasztók poliésztergyanta alapúak, töltőanyagokat és speciális adalék anyagokat tartalmaznak, amely biztosítják a megfelelő állagát, az alacsony exotherm hőt nagyobb vastagság esetén, az alacsony zsugorodást. Egyes típusok vágott üvegszálat is tartalmaznak.
A katalizálásuk hasonlóan történik a poliészter gyantákhoz.

Összesen 2 találat

Crystic BP-90-80PA üvegszálas ragasztópaszta

A Crystic BP 90-80 PA egy általános rendeltetésű poliészter bázisú, két komponensű, üvegszálerősítésű  ragasztó paszta, mely főleg poliészterből és vinilészterből készült kompozit elemek ragasztásához ajánlott (pl hajók, csónakok, autóipari elemek (lökhárító, stb.). A vágott üvegszál tartalma miatt kicsi a kötés során kialakuló zsugorodás mértéke, ezért nagyobb ragasztási rés/vastagságban is alkalmazható.

Crystic BP-90-82PA ragasztó paszta

A Crystic BP-90-82 PA egy általános rendeltetésű poliészter bázisú, két komponensű, fehér ragasztó paszta, mely főleg poliészterből és vinilészterből készült kompozit elemek ragasztásához ajánlott (pl hajók, csónakok, autóipari elemek, lökhárító, stb.). Üvegszálas változata a Crystic BP 90-80 PA a vastagabb ragasztási résekhez.