Hol tudok színkeverést kérni?
2314 Halásztelek, II.Rákóczi Ferenc út 152.

Milyen színeket tudunk kikeverni?
A RAL színskála összes színét.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
A színkeverés lehetőségét díjmentesen veheted igénybe.

Milyen gépet tudok kölcsönözni?
Mirka Deros excenteres körcsiszolót porszívóval:
A Mirka® DEROS egy rezgő körcsiszológép, amelyet hatékony és pormentes csiszolásra fejlesztettek ki. A piacon kapható
legkisebb és legergonomikusabb elektromos csiszoló szénkefe nélküli motorral, amely még nagy terhelés mellett is
állandó sebességet tart. A rezgési értékek a legalacsonyabbak a kategóriájában, az ergonomikus kialakítás pedig
kényelmes fogást biztosít, így fáradtság nélkül csiszolhat hosszú ideig.

Átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás: 3239 Ft
Posta Pont: 3 239 Ft
Személyes átvétel - 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 152.
Személyes átvétel - 1149 Budapest Nagy Lajos király útja 108.

Fizetési módok:
Előre utalás: A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Rendeléséről visszaigazolást küldünk a megadott email címre. Az abban szereplő adatok alapján át tudja utalni rendelésének végösszegét. Minden esetben a közlemény rovatban hivatkozzon a megrendelésszámra, hogy gyorsan be tudjuk azonosítani, melyik rendelést kell teljesítenünk.

Személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával

Bankkártyás fizetés

 

A kiskereskedelmi forgalomban kapható műgyantáknak négy fajtája létezik. A leggyakrabban használt típus a poliésztergyanta. A szálerősített műanyag kompozitok szinte 90%-a ebből a gyantatípusból készül. Ez a gyanta az alapja a medence – szaniteriparnak, az autó és hajóiparnak. A térhálósodás során zsugorodik. Nyitott gyártási technológiák esetén sztirol emisszióval kell számolni.
UV állósága kitűnő, jól színezhető, töltőanyagokkal és adalékokkal tulajdonságai változtathatóak. Leginkább üvegszállal kombinálva használják kompozit termékek előállításához. Vannak poliészter gyantáink lamináláshoz, öntéshez és vákuum infúzióhoz is.

A másik nagy kategória az epoxi gyantáké. Ezt a típust elsősorban kiváló mechanikai tulajdonságai miatt vált népszerűvé a high-tech iparágakban, mint pl. a repülőgép gyártás vagy a széllapátgyártás. Az epoxi gyanta több komponensű műgyanta amelyek jó mechanikai tulajdonságokkal bír, különösen dinamikus igénybevétel (rezgés, ütés) esetén ajánlott. A komponensek pontos adagolása szükséges! Az epoxigyantákat hosszú nyitott idejű gyanták közé soroljuk, közel zéró zsugorodással. Nincs sztirol emisszió.

 

 

Az általunk forgalmazott anyagok biztonasági adatlapját az alábbi linkre kattinva töltheti le a gyártók szerint csoportosítva:

Biztonsági adatlapok letöltése