„Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Novia Kft.-nél”

VEKOP-1.2.6-20-2020-00575

 

A NOVIA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 7.428.843 Ft támogatást nyert a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 69.999992%-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 darab ERP15 VT SWB váltóáramú homlokvillás targoncát, 1 darab EvoPac NOBEL félautomata raklapfóliázó gépet és 1 darab LBC-150 elektromos keverőt szereztünk be, melyekkel a vegyi áru nagykereskedelme tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2020.12.10-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Modernizációs fejlesztések a NOVIA Ipari Kft-nél

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03545

 

A Novia Kft. 10 508 681 Ft támogatást nyert „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50%-a volt.

Jelen projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új gépeket szereztünk be, melyekkel a Vegyi áru nagykereskedelmi tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül.

A projekt keretén belül beszerzett tételek az alábbiak:

  • ERP16VF MWB Targonca
  • 1-COMPONENT WALL DOSING UNIT
  • MS14 gyalogkíséretű magasemelésű targonca

valamint a fentieken túl napkollektoros rendszerrel fejlesztettük Társaságunk működését. A projekt eredményességének növelése érdekében személyiség- és készségfejlesztő tanácsadást és soft skill képzést vettünk igénybe.

A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek leszünk és a minőség javulását várjuk.

A projekt 2023.06.09-én kerül befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.