Munkaeszközök
Híreink

Lamináló eszközök

A jó minőségű termékek gyártásához és a hatékony munkához elengedhetetlenek a jó munka eszközök. Termék palettánk most kibővült egy új sorozattal, amelyek jó ár-érték arányú termékek. Régi vásárlóinknak ismerősök lesznek a kék nyelű,  könnyen gördülő, lamináló eszközök – hosszú éveken keresztül forgalmaztuk. Most ismét felvettük a kapcsolatot ezzel a gyártóval, így újra elérhetők ezek a termékek, amelyeket most kedvező áron ajánlunk figyelmükbe.

A lamináló hengerek segítségével, u.n. görgőzéssel lehetséges a levegőbuborékok eltávolítása a gyantával átitatott erősítőanyag szálai közül. Minden levegőbuborékok mechanikai szempontból gyengíti a terméket, hibahelynek számít, innen indulhat el terhelésre egy repedés vagy delamináció.

Hogyan válasszunk légtelenítő hengert?
Hossz és átmérő: Hatékony munka érdeklében, válasszuk a lehető legnagyobb átmérővel és hosszall rendelkező légtelenítő hengert. Ügyelve arra, hogy a nehezen elérhető helyekre, sarkokba, élekbe is beférjünk vele.
Anyaga: Légtelenítő hengereink alumínium és műanyag kivitelben áruljuk. Mind a két típus ellenáll a műgyantáknak és oldószereknek. A műanyag könnyebben tisztán tartható, viszont az alumínium eltömődés, belekötött gyanta esetén kiégethető.

Irány a Webshop

Keresztbordás lamináló henger 25×150 mm, alumínium

Hosszbordás lamináló henger 19×114 mm, alumínium