Színre keverés

Színkeverő gépünkkel a kívánt RAL vagy minta alapján, akár egyedi színezőpasztát tudunk előállítani vagy színre keverjük a kiválasztott gyantát, gelcoat-ot.

Termékfejlesztés

Tapasztalatunk, hogy gyakran a termékfejlesztési elképzelések nem veszik figyelembe a kompozit alapanyagok és feldolgozás technológiák sajátosságait. Optimális megoldások születnek, ha már a tervezésnél ezeket figyelembe vesszük.

Technológia kiválasztása

A termék rendeltetése, méretei és darabszáma alapján javaslatot teszünk a megfelelő gyártási technológiára és segítséget nyújtunk a bevezetésében.

Szerszámépítés

Építsük meg együtt az első szerszámot!

Alap-, adalék és segédanyag ajánlás

Ha ismerjük a termékkel szemben támasztott követelményeket, biztos, hogy találunk hozzá megfelelő alapanyagot. Független kereskedőként a célnak leginkább megfelelő alapanyagot ajánljuk.

Gépek, feldolgozó eszközök forgalmazása

Olyan eszközöket, gépeket, berendezéseket ajánlunk Önnek is, melyek már beváltak, kipróbált megoldások eddigi vevőink körében. Ecsetektől a komoly beruházást igénylő gépekig.

Munkavédelmi eszközök tanácsadással

Az alapanyagok veszélyességi besorolásának és a feldolgozás során képződő veszélyes ágenseknek megfelelően biztos egészségvédő megoldásokat, kényelmes védőeszközöket kínálunk. Mi is ezeket használjuk!

Helyszíni tanácsadás

Kérésére meglátogatjuk Önt, így feltárhatjuk közösen azokat a valós problémákat, melyeket megszüntetve hatékonyabb lehet a gyártás. Vállaljuk a dolgozók oktatását.

Szállítás

Ha gondot okoz a szállítás, tudunk segíteni. ADR minősített sofőrjeink és tehergépjárműveink telephelyére szállítják a megrendelt termékeket, kedvezőbb áron, mintha egy erre szakosodott szállítmányozó cégnek adna megbízást.