AUTÓFÓLIA

Leírás

Leírás

A NOVIA kft. által elsősorban forgalmazott Nexfil gyártmányú fóliák (https://www.nexfilusa.com/ ) olyan felső kategóriás – ugyanakkor nagyon kedvező áru – termékek, melyek az alumínium fémezett belső rétegének köszönhetően a látható fényen kívül az intenzív hőérzetet keltő infravörös sugárzást is jelentősen csökkentik. Nagyfokú hővédelmet nyújtanak, és árnyalattól függően biztosítják a belátásvédelmet. A fóliát magas szintű színstabilitás, és a fémezés ellenére minimális tükröződés jellemzi. Viszonylag könnyen telepíthető, optimálisan zsugorodik, jól szárad.

A nem fémezett (IR bevonatú) fólia kiváló hővédelmet nyújt anélkül, hogy az üveget sötétítené vagy tükrözne. Így a gépkocsi első oldalüvegeinél is alkalmazható (A oszlop mögött), ha az üveg + fólia együttes fényáteresztő-képessége legalább 70% marad.

Az autófólia főbb jellemzői:

  • A káros UVA és UVB sugárzás több mint 99% -át blokkolja, ezzel megóvja az utasok bőrét, valamint csökkenti a jármű belső terének fakulást, repedezését.
  • Jelentősen csökkenti a hőterhelést, növeli a légkondicionáló hatékonyságát, javítja az utasok kényelmét.
  • Csökkenti a vakító fényt és a szem fáradását.

A cégünk által forgalmazott valamennyi járműfólia rendelkezik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Hatóságának típusengedélyével, illetve alkalmazási számmal (ennek igazolására biztonsági papírra nyomott műbizonylattal és matricával a telepítők részére).

A termék elérhető webáruházunkban is:
AUTÓFÓLIA

A fóliázáshoz javasoljuk professzionális szerszámainkat:
SZERSZÁMOK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK FÓLIÁZÁSHOZ, DEKORÁCIÓHOZ