ÉPÜLETFÓLIA

Leírás

Leírás

A hő és fényvédő fóliák csökkentik a fóliázott üveg mögötti vakító sugárzást és a nem kívánt hőterhelést. Az egészségre és az épületben lévő tárgyakra, textíliákra és bútorokra káros UV sugárzás 99 %-át kiszűrik. Típustól függően különböző fokú védelmet nyújtanak a belátás ellen, illetve kívülről nézve általában tükrös hatásúak.
A legnépszerűbb, leggazdaságosabb, ugyanakkor hosszú élettartamot nyújtó megoldás a belső telepítésű, reflektív (kívülről ezüstösen vagy bronz árnyalatban) tükröződő fémezett fóliák.
Ugyan ezen fóliák – megerősített szerkezettel, erősebb ragasztóréteggel ellátva – elérhetőek külső telepítésű fóliaként is. Ezek hatékonysága még jobb, ugyanakkor áruk magasabb, illetve élettartamuk az időjárásnak jobban kitett felületen rövidebb.
Szinte láthatatlan védelmet nyújt a legújabb technológiával készülő, belső telepítésű, nem reflektív (tükröződésmentes, színezék- és fémmentes) CRYSTAL 75 IR fólia.
A NOVIA kft. által elsősorban forgalmazott termékek a dél-koreai Nexfil cég gyártmányai ( https://www.nexfilusa.com/ ), vagy a német Bruxsafol ( https://bruxsafol.de/ ) fóliái.

A termék elérhető webáruházunkban is:
ÉÜLETFÓLIA

A fóliázáshoz javasoljuk professzionális szerszámainkat:
SZERSZÁMOK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK FÓLIÁZÁSHOZ, DEKORÁCIÓHOZ