Mirka polírpaszták

A Mirka Polarshine pasztái szilikonmentesek és nem tartalmaznak térkitöltő anyagokat.

Kategória:
Leírás

Leírás

Polarshine 35

 

A Polarshine 35 egy durva szilikonmentes polírpaszta, melyet ipari és tengeri alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A Polarshine 35 olyan anyagokkal használható, mint például a géles bevonatok, magasfényû lakkok és kompozitok. Ez a termék gyorsabb, hatékonyabb összetétellel rendelkezik és magas felületi fényességet hoz létre. A Polarshine 35 használatával minimalizálhatja a csiszolási lépéseket. A polírpaszta speciális emulgáló tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetõen csökken az esélye, hogy kiszáradjon vagy túlhevüljön a megmunkált felületünk. Használhat báránybõrt, vagy narancs hullámos szivacsot.

 

 

 

Polarshine 10

 

A Polarshine 10 egy közepesen durva polírpaszta (P1500). Alkalmas festett rendszerek és kemény lakkok polírozására, hologram eltávolítására. Úgy tervezték, hogy polírozás közben a kezelt felület hõmérséklete alacsony maradjon. A karcok csökkentése érdekében elõször használjon Abralon P3000 polírszivacsot. A Polarshine 10 szilikonmentes, egyaránt alkalmazható gépi és kézi polírozáshoz is. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon báránybõr polírkorongot, vagy narancs hullámos szivacsot. Magas fény eléréséhez a fekete hullámos szivacsot ajánljuk befejezésnek.

 

 

 

Polarshine 3

 

A Polarshine 3 egy ultrakönnyû polírozószer, amely alkalmas az eredetileg fényes felület megõrzésére mind az eredeti festésnél, mind a festett felületeken. A Polarshine 3 kiválóan alkalmas hologram eltávolítására. Hosszan tartó, magas fényû ragyogást biztosít. A Polarshine 3 Carnauba viaszt tartalmaz, mind gépi, mind kézi alkalmazásra. Használjon narancs hullámos szivacsot matt felületen a magasabb fény eléréséhez. Hologramm eltávolításhoz a fekete hullámos szivacsot javasoljuk. Utolsó lépésként törölje át a felületet mikroszálas kendõvel.

 

Finomság táblázat