Tekercses kiszerelésű, folytonos üvegszál, szálszóráshoz és száltekercseléshez. Különböző vastagságú szálkötegek elérhetők a piacon – 1200, 2400, 4800 tex. Ahol “tex” a szál finomságát jelenti (1000 m szál grammban kifejezett súlya).

Összesen 5 találat

Anti-Crak® HP integrábilis üvegszál, 12 mm

A Anti-Crak®HP  típusú üvegszál megnöveli a beton, malter és vakolat fizikai és mechanikai tulajdonságait. A bekeverés a hagyományos betonkeverőkkel elvégezhető, a többi száraz komponenssel együtt adagolható.

ANTI-CRAK® HD diszperzibilis üvegszál, 12mm

Az ANTI-CRAK® HD 12 mm-es vágott üvegszál, alkáli rezisztens, ellenáll a cement alapú keverékek lúgos kémhatásának.  Ajánlott a száradási repedések gátlására minden vizes bázisú, cement alapú keverékhez.

Vágott üvegszál 6mm

Töltõanyagként, erõsítésként használható javító kittek, ragasztó paszták keveréséhez skin coat rétegek felhordásához ajánlott.

Szóróroving 1200 tex SE 1200

Korrózió álló E üveg, Advantex szálból készült roving, amelynek a finomsága 1200 tex (1000 m szál súlya 1200 gramm). A szál felületkezelése jó tapadást biztosít a poliészter, vinilészter és epoxi gyanta rendszerekhez. Szálszóráshoz, száltekercseléshez és pultrúzióhoz ajánlott. Alkalmas textilipari feldolgozásra (szövés, kötés).

Szóróroving 2400 tex Optispray F

Korrózió álló E üveg, Advantex szálból készült roving, amelynek a finomsága 2400 tex (1000 m szál súlya 2400 gramm). Ezt a terméket kifejezetten a szálszóráshoz fejlesztették: könnyen vágható, olyan a felületkezelése, hogy gyorsan elázik a gyantában, bonyolult szerszám geometriájú termékek is hatékonyan, gyorsan gyárthatók.